woensdag 3 november 2010

Win een gesigneerd exemplaar van Dirkjan 16

Door PATHÉ BIOSCOPENDirkjan Heerst! is momenteel in 19 Pathé bioscopen als ultrakorte voorfilm van Jackass 3D te zien.

Heb jij het filmpje gezien? We zijn erg benieuwd wat je er van vindt!

Over Dirkjan Heerst!
Mark Retera's populaire stripfiguur, bekend uit o.a. Het Parool en Veronica magazine zal in dit bijna 3 minuten durende epos zijn opmars maken tot dictator. Zal Dirkjan veel obstakels op zijn pad vinden? Waar komt zijn machtshonger zo plotseling vandaan? En vooral: wat is zijn Grote Plan?

De film is geproduceerd en geanimeerd door Mooves. Mark Retera zelf schreef mee aan het scenario en maakte de layoutschetsen.

De film komt uit het project Ultra Korte Animatie van het Filmfonds in samenwerking met bioscoopexploitant Pathé. Het doel van het project is om een groter publiek aan te spreken voor de Nederlandse korte animatiefilm.

Dirkjan Heerst! is te zien in de volgende Pathé bioscopen:
Arena Amsterdam, De Kuip Rotterdam, De Munt Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Helmond, Scheveningen, Schouwburgplein Rotterdam, Spuimarkt Den Haag, Rembrandt Utrecht, Rembrandt Arnhem, Breda, Delft, Maastricht, Tilburg, Zaandam en Zwolle.

Geef hier kort aan wat je van het ultrakorte filmpje van Dirkjan Heerst! vindt. Heb je er om kunnen lachen? Vond je het hinderlijk? Duurde het te lang?

Onder de respondenten verloten we 3 exclusieve stripboeken van Dirkjan.

2 opmerkingen:

davidjames zei

ik vond het een traktatie voor het oog!

Frans Polman zei

Ik vind het weer een humoristische weergave van een tijdsbeeld. Dus niet alleen komisch maar toch ook appelerend!
kortom Klasse met een grote K
Groet Frans Polman