maandag 23 november 2009

'Argus 09' is nú te koop

Door RENÉ LEISINK

Graag wil ik dit blog even gebruiken/misbruiken om reclame te maken voor mijn nieuwste boekje: 'Argus 09 - Nieuwsoverzicht in meer dan 200 cartoons'! Ik geef het boekje dit jaar in eigen beheer uit, dus ik kan alle extra aandacht goed gebruiken!


'Argus 09' bevat een selectie van de leukste cartoons bij het nieuws van 2009. Geniet dus van de Mexicaanse griep, het DSB-debacle, de kromme komkommers, de dood van Michael Jackson, de JSF, de PVV en de EU-race van Balkenende.

In 'Argus 09' staan niet alleen de cartoons die je eerder op de Argus-website hebt kunnen lezen, maar ook enkele cartoons die niet eerder zijn gepubliceerd!

Het album is vanaf maandag 23 november te koop bij de Selexyz-boekwinkels en vanaf vrijdag 27 november bij alle Bruna-boekwinkels.

Maar je kunt het album uiteraard ook online bestellen via de vernieuwde webwinkel! Je betaalt dan géén verzendkosten en bovendien krijgen de eerste 30 bestellers een gratis mini-boekje cadeau. Als je vóór 1 december besteld, heb je het boekje gegarandeerd voor Sinterklaas in huis.

Klik hier om naar de vernieuwde Argus webshop te gaan.

Een inkijkexemplaar (PDF) van het nieuwe album kun je vinden via deze link. Je kunt het album dus volledig uitprinten, maar kopen is voordeliger!

Argus 09
Auteur: René Leisink
Uitgeverij: Noodweer
Prijs: 8,95
20 x 20 cm, full colour, 60 pagina`s, paperback
ISBN 978-90-808374-7-8

Geen opmerkingen: