donderdag 26 juli 2007

Eric de Noorman 60 jaar [7]

Door onze verslaggever Hendrik J. Vos

Via een vriend die pakjes bezorgt, hoorde ik dat mijn Eric hommage, die al enige tijd van zijn stadslokatie verdwenen was, nu opgehangen is in de hal van het Vivare gebouw aan de Westervoortsedijk. Klopt. Ziet er mooi uit boven het bankstel. Een paar foto's gemaakt. Er zijn nog meer van de panelen ergens anders terecht gekomen, die van Flo hangen nu in het Rijn IJssel College, zo vertelde mij de secretaresse. Ik vind dit beter dan bij het grofvuil zetten, maar ze hadden ons wel even mogen verwittigen.

3 opmerkingen:

C.G. Verbeek zei

Hallo Mars,
Toch weer een 'Eric de Noorman 60 jaar'-update. Nummer (7)! Hartelijk dank daarvoor, want daardoor ben je de belangrijkste bron van informatie gebleven over de Kresse-Hommage in Arnhem.
Overigens: bij het grof vuil mogen de doeken nooit worden gezet, want het bestuur van Stichting Kresse-Strips-Arnhem weet al waar ze ermee naar toe kunnen.

Bedankt en vriendelijke groeten,
Carel G. Verbeek.

Mars Gremmen zei

Hallo Carel,

Als je onder het berichtje op Eric de Noorman klikt (achter 'Labels') dan krijg je alle Kresse-berichtjes op één pagina te zien. Dat je het maar weet!

Anoniem zei

Vriendelijk dank voor aanwijzing,
Beste Mars, en ik houd me aanbevolen voor de verdere ontwikkelingen 'Kresse-wise'. Al ben jij ook weer afhankelijk van je 'toeleveranciers'!
Trouwens, je vaste en los/vaste collega's en medewerkers laten zich toch al niet onbetuigd: hun bijdragen op je weblog zijn alleszins lezens- bekijkenswaardig.

Groeten,
Carel G. Verbeek.